Teljes kivizsgálás logó

Onkoteam Bt. Kivizsgálási Programja

A betegségek, különösen a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek elleni küzdelem legfontosabb állomása a megelőzés.

Programunkról

Kivizsgálási Programunk menete:

 • Az ügyfél regisztrációkor lead az előző három napról egy –egy  székletmintát és kitöltött kérdőívet (egyéni és családi kórelőzményt).
 • Éhgyomorral vérvétel, vizeletleadás (vérkép, májfunkciók, cholesterin, se. Keatinin,vércukor, TSH,  férfiaknál PSA, teljes vizeletvizsgálat).
 • Éhgyomorral gégészeti vizsgálat (orrgarat,fül-,szájüreg átvizsgálása,gégetükrözés).
 • Éhgyomorral  és telt hólyaggal hasi ultrahang, nyaki ultrahang ( carotis és pajzsmirigy )
 • Sebészeti vizsgálat (kültakaró megtekintése,nyirokcsomók -,nyak -,has-,végtagok átvizsgálása,végbél digitalis vizsgálat, emlő és hónaljvizsgálat).
 • Prostata vizsgálat (külső nemi szervek).
 • Belgyógyászati vizsgálat (fizikális vizsgálat). 12 elvezetéses  EKG vizsgálat.
 • Nőgyógyászati vizsgálat (bimanuális vizsgálat,colposcopia,cytologia).
 • Mellkas röntgen felvétel.
 • Nők részére 35 év felett és szükség esetén mammographia.
 • Szemészeti vizsgálat (vísus,szemfenék,szemnyomás).
 • Csontsűrűség mérés.

Kivizsgálás előre egyeztetett időpontban és rendelőintézetben, kultúrált körülmények között, családias hangulatban, szombati napokon történik. 3-5 óra leforgása alatt, a 21 főből álló szakmai team-ünk kivizsgálja, kíséri és kiszolgálja Önt. Megjelenés éhgyomorral szükséges. A vizsgálat után bőséges reggelivel kedveskedünk Önnek.

A laboreredmények megérkezése után (kb. 3 hét férfi ügyfeleinknél és kb. 7 hét hölgy ügyfeleinknél ), Főorvos Úr egy összefoglaló vizsgálati lapot állít ki. Az esetleges további vizsgálatokhoz az orvos csapatunk tagjai szakmai segítséget nyújtanak.

A vizsgálatokat magas szintű, preventív szemléletű onkológiai szakképesítésű orvosok végzik. 

KIVIZSGÁLÓ ORVOSTEAM VEZETŐJE:

 • Dr. Vámosi-Nagy István Sebész főorvos, az orvostudomány kandidátusa.

 

KIVIZSGÁLÓ ORVOSTEAM TAGJAI:

 • Dr. Balázsovics Judit belgyógyász, endokrinológus, diabetológus szakorvos
 • Dr. Simon Nóra  fül orr gégész szakorvos,
 • Dr. Teleki Attila nőgyógyász főorvos.

 

ÁRAK:

 • A vizsgálat díja: 269.000 Ft

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

Rólunk írták

B.Gáborné vagyok. Férjemmel már több, mint 20 éve járunk az Onkoteam által szervezett évenkénti szűrővizsgálatra. Az itt dolgozó orvosok nagy odafigyeléssel, gondossággal, kedvességgel végzik a munkájukat. Nagy bizalommal, már szinte „családtagként” veszünk részt ezeken a szűréseken. Hosszú évekig mindkettőnk vizsgálati eredményei jók voltak. Ezt a tendenciát 2014-ben a férjemnél egy rossz PSA labor eredmény megtörte. Azonnal elkezdtük a vizsgálatokat, amik rosszindulatú prosztata daganatot állapítottak meg. Az operációt sikeresen, a Jáhn Ferenc kórházban végezték el. A protokoll szerint öt évig, először három, majd hat hónaponként szűrővizsgálatokon vett részt. Az eredmények a mai napig negatívak. Sikerült időben felfedni ezt a csúnya betegséget, ami az Onkoteam érdeme. Szintén a férjemnél 2018-ban a szemészeti vizsgálat során szürke hályogot és makula degenerációt (szemfenéki meszesedés) állapítottak meg. A korai felismerés és a kezelések eredményeként a betegséget sikerült megállítani. Jelenlegi állapota stabil, így nem kell a műtéti beavatkozás. Néhány év nyugalom után Nálam is problémák jelentkeztek. A 2017. év végi szűrésnél alacsony hemoglobin szintet, és pozitív széklet eredményt állapítottak meg. Az azonnal elkezdett vizsgálatok során rosszindulatú vastagbél daganatot diagnosztizáltak. Az Országos Onkológiai intézetben megműtöttek. A sikeres operáció után Én is elkezdtem a műtét utáni protokoll szerinti teendőket. Nálam ezeket a vizsgálatokat még félévente kell megismételni. Mindketten jól vagyunk, és lassan elhisszük, hogy meggyógyultunk. Ezt a néhány gondolatot azért írtam le, hogy milyen fontosak ezek az éves ellenőrzések. Köszönet az Onkoteamnek!

B. Gáborné páciens

Kedves Doktor úr! Köszönjük a segítséget! Lassan húsz éve járunk Önökhöz, teljes kivizsgálásra. Idén is így tettünk édesanyámmal, és sajnos ki is derült a betegsége. De mivel időben, kezdeti stádiumban vették észre, így szerencsére rendbe fog jönni. Köszönjük, hogy egyből segített nekünk, és a megfelelő helyekre elirányított minket. Bármilyen problémával bármikor tudunk a Doktor Úrhoz fordulni. Hálás szívvel gondolunk Önökre a családommal együtt! Ha nincsen az Onkoteam Bt. csapata, valószínűleg későn vesszük észre. Köszönet érte.

Sz. N. páciens

  A szakorvosi kivizsgálás tervezett időpontjai: 2024. 1. félév

  Foglaljon időpontot online!

  Copyright © 2022 - Teljeskivizsgalas.hu - Minden jog fenntartva.